Slotskoncert 2016

Søndag den 28. august 2016 kl. 15.00

Vi gentager succesen fra 2012 – kom og få en hyggelig og underholdene dag på Ørbæklunde Gods.

Billetter kan købes på Billetnet.dk eller hos Nyborg Turistkontor eller Kuffert Thomsen i Ørbæk.

Billetpriser:
Koncertbillet fra 1/6 til 31/7 kr. 345,-
Koncertbillet fra 1/8 kr. 395,-
Spisebillet (omfatter en dejlig buffet i den gamle kornlade + kaffe i pausen) kr. 195,-
Priserne er ekskl. gebyr på kr. 25,-

Parken åbner kl. 12.00, og der er mulighed for at komme med en madkurv, som kan nydes i parken.

 

Underholdningen leveres af:

Promenadeorkesteret – kendt fra Tivoli

PromenadeorkesterDet er et legendarisk orkester med en lang og farverig historie, som gemmer sig bag navnet Promenadeorkestret. Orkestret blev dannet i 1906 for at skabe liv i en lidt kedelig del af Tivoli i København, og det har orkestret gjort lige indtil 2015, hvor Tivoli ikke mere ønskede denne form for musikalsk liv!

I Tivoli kunne orkestret nydes på deres egen lille pavillon og til større koncerter og shows på den store Plænescene og Tivolis Koncertsal.

Promenadeorkestret har altid haft tidens populære toner som kernerepertoire, og selvom populærmusikken med tiden har fundet andre udtryksmuligheder end et 17-mands orkester med dirigent, strygere, blæsere, klaver og slagtøj, er Promenadeorkestret et lysende eksempel på, at glansen fra gyldne epoker, som Wiens valse og operetter og Broadways swing og musicals, stadig stråler.

Netop musical- og filmmusikken vidner om dette, da også nutidens komponister i den genre oftest maler med den palet af instrumenter. En stor del af Promenadeorkestrets repertoire er derfor også de nyeste musicalhits og filmtemaer.

At Tivoli ikke længere huser Promenadeorketret betyder på ingen måde at orkestret ikke lever. Orkestret er med sin – af et orkester at være – lille størrelse og enorme musikalske bredde meget efterspurgt rundt i landet til såvel koncerter og shows som til kortere musikalske indslag til konferencer og andre events. Desuden selvsagt et clou som både stemnings- og dansemusik til selskaber ved helt specielle lejligheder.

Promenadeorkestret spiller både rent instrumentalt, men samarbejder også med landets allerbedste solister som f.eks. Preben Kristensen, Maria Lucia, Stig Rossen, Sigurd Barrett, Susanne Elmark, Kurt Ravn, Louise Fribo, Tommy Kenter, Trine Gadeberg, Trine Pallesen og Dario Campeotto.

Dirigent er Bjørn Hyrup.

 

Trine Gadeberg

Trine_GadebergHun er blevet kaldt Danmarks mest alsidige kvindelige solist – og der er noget om snakken.

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik og siden gennembruddet som Maria i ”The Sound of Music” på det store friluftsspil i Varde i 1992, har der været fuld fart på – og hun har næsten ikke været af scenen siden. Om det er medvirken i store musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller, som komisk fjerdedel i City Singler eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” – Trine Gadeberg mestrer det hele!

Trine Gadeberg er en kvindelig entertainer med en sjælden grad af alsidighed. Det ene øjeblik bevæger hun folk med stor stemme og inderlige fortolkninger af musical-hits og pop-ballader for det næste øjeblik at få publikum til at knække sammen af grin over hendes sjove betragtninger og anekdoter.

Netop alsidigheden gør Trine Gadeberg til en eftertragtet solist hos landets orkestre – hun mestrer det hele: Musical, operette, pop/rock, revy, dansktop, country.

 

Kurt Ravn

Kurt_RavnKurt Ravn er altid garant for en stor oplevelse. En alsidig skuespiller og sanger, der har vist at han har et stort repertoire at byde på. Kurt Ravn har dyrket sin musikalske karriere sideløbende med sine mange roller på teater, film og TV. Fra Kurt Ravns roller i større musical-opsætninger kan nævnes Jean Vaijean i Les Miserables, Anatolu i Chess, Jabbadoor i Atlantis, Che i Evita.

Hos Radiounderholdningsorkestret har Kurt Ravn været solist ved koncerter rundt om i landet – eksempelvis De Klassiske Herregårds-og Slotskoncerter.

Som sanger har Kurt Ravn tidligere optrådt med en lang række andre skandinaviske kunstnere, ikke mindst Tommy Körberg og Stig Rossen. Kurt Ravns pragtfulde tenorstemme har en egen evne til at formidle varme og stemning.

Kurt Ravn er desuden stadigvæk aktiv i både film og TV. Alle husker ham som Røde i TV-serien Matador og derudover er det blevet til et hav af tv-serier og film.