Foredrag

jeppe-klippet-2Kommunikationsstrategi, dags dato?

Når medarbejderen er pressechef
d. 1. marts 2017 kl. 19-21 på 4kløverskolen Ørbæk

Få et indblik i mediernes verden og journalisternes tankegang. Nyheder er en salgsvare – og konkurrencen har aldrig været mere skærpet end i dag. Kampen om den bedste forside skubber konstant til pressens etiske retningslinjer, og det kan blive fatalt for en virksomhed, hvis ikke man er klar til at håndtere det, når pressen banker på. Måske banker pressen aldrig på hos jeres virksomhed, men I skal navigere i en medialiseret virkelighed. Det kan være svært at gennemskue, hvordan det gøres mest hensigtsmæssigt.

Kommunikation skal prioriteres højt i alle virksomheder i dag. Du har alle muligheder for at kommunikere på forskellige platforme; direkte med et netværk, en kunde- og målgruppe og dine forbrugere, men det kræver også en benhård strategisk kommunikation, hvis det skal fungere optimalt. Og det skal det jo. Hvis dit budskab ikke står skarpt, kan dit produkt, din virksomhed, din filosofi og din pointe være helt ligegyldig.

I dette foredrag får DU spændende, opsigtsvækkende, underholdende – men mest af alt nyttig baggrundsviden med konkrete eksempler og teori, der  kan omsættes til en opdateret kommunikationsstrategi i virksomheden og en større forståelse og bevidsthed hos medarbejderen for det vigtigste i arbejdet med kommunikation.

Efter Jeppes oplæg vil der være debat af de vigtige pointer .

I pausen er der mulighed for at købe kaffe/the, kage samt øl/vand.

Pris : 50 kr.

Tilmelding sker til LOF Østfyn på https://nyborg.lof.dk/foredrag/dofo//hold/171001

V. spørgsmål kontakt skoleleder Mette Krabek på ostfyn@lof.dk eller 30955436